Goodbye winter, hello

Endelig er det blevet forår, og vi kan vinke farvel til vinteren for denne gang. Er godt nok super glad for, at vi har haft en meget mild vinter, for alt den sne som vi fik sidste år, var bare en anelse for meget. Jeg nåede at ødelægge rigtig mange vinterstøvler, og i år har jeg ikke ødelagt et eneste par. Nok fordi jeg ikke har haft brug for dem, og det er super dejligt. Desværre blev vi ikke fri for den evige mørke, og når man er på arbejde fra 8-16 hver dag, så er det ikke meget sol man ser til i vintermånederne.

Nu har vi sat urene en time frem og havemøblerne skal ud. Men det er ikke det eneste vi skal finde frem; vi kan også snart finde vores sommertøj frem og ikke mindst alle vores sandaler og diverse sommersko – især med det fantastiske vejr, som vi har haft her på det sidste.
En ny årstid er også en god undskyldning for at købe nye sko, og jeg skal helt bestemt kigge på sko i weekenden. Kunne godt bruge nogle nye sandaler efter jeg smidte de 24 par sko ud i sidste måned (det gør stadig ret ondt). Disse to par er være nogle gode bud på hvad jeg leder efter;

1. Henna 780kr // 2. Ibiza 1091 kr

Now that it’s finally spring it’s time to put our winterboots away (even though I barely used mine this year because of the mild winter we had) and get our summer and spring clothes + shoes out. After throwing so many shoes away last month I definitely need to buy some new shoes for summer.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>